Kamene_dekoracije9 suhozid_otok_krk Kamene_dekoracije10 Kamene_dekoracije11 prirodni_dekorativni_kamen_otok_krk Kamene_dekoracije16 dekorativni_kamen_otok_krk dekoratvni_kamen_prirodni dekorativni_kamen Kamene_dekoracije3 Kamene_dekoracije1 kamen_za_zid_dekoracija Kamene_dekoracije14 Kamene_dekoracije15 Kamene_dekoracije4 Kamene_dekoracije18 Kamene_dekoracije5 Kamene_dekoracije6 Kamene_dekoracije7 Kamene_dekoracije8 kamen_za_zid_prirodni suhozid_otok_krk_01 Kamene_dekoracije2 Kamene_dekoracije12 Kamene_dekoracije17

Kontaktirajte nas!

Telefon: 00385 91 76 80 736
Email: info@kamen-gradnja.hr
Website: www.kamen-gradnja.hr

Polje, Donje selo 65 D, Otok Krk

Zašto su dobri majstori bitni?

Ukoliko je kamen pogrešno postavljen moguće su velike štete. Nepravilnim pologanjem ili korištenjem neadekvatnih materijala i veziva može doći do nepovratnog propadanja kamena. Prije same ugradnje vrlo je bitna kvalitetna priprema kamena, stoga svoje želje i zamisli prepustite u ruke iskusnih i stručnih majstora. Od iznimne je važnosti da se odabere pogodan kamen za određenu namjenu ovisno i preferencijama i zahtjevima.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”