Kontaktirajte nas

Pošaljite poruku
Budite slobodni i javite nam se ukoliko imate bilo kakvo pitanje

Vanjski bazeni postali su standard u uređenju eksterijera. U trenutku pretvaraju svako dvorište u oazu mira te pružaju profinjen i privlačan izgled. Sve je veći trend izgradnje bazena u svrhu povećanja ponude apartmana te iznajmljivanja, ali i korištenja bazena u privatne svrhe. Jedna od naših osnovnih djelatnosti je izgradnja bazena. Gradimo bazene od betona, najčešće prekrivene folijom sa skimmer sustavom.

Takve bazene odlikuje:

  • dugotrajnost
  • čvrstoća
  • jednostavno održavanje
  • privlačan estetski izgled

Betonski bazeni garancija su isplativosti investicije zbog svoje dugotrajnosti. Skimmer sustav jednostavan je bazenski sustav koji ne zahtijeva dodatne troškove, instalacije i uređaje. Omogućuje idealno održavanje bazenske vode stoga je primaran odabir kod izgradnje privatnog bazena.

Naši radovi uključuju izgradnju plaže oko bazena- popločavanje i uređenje prostora oko bazena pa možete biti sigurni da ćete na jednom mjestu dobiti vrhunsku uslugu.

Pogledajte našu galeriju bazena, a za sva dodatna pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju putem naše kontakt stranice.

 

 

Kontaktirajte nas!

Telefon: 00385 91 76 80 736
Email: info@kamen-gradnja.hr
Website: www.kamen-gradnja.hr

Polje, Donje selo 65 D, Otok Krk

Zašto su dobri majstori bitni?

Ukoliko je kamen pogrešno postavljen moguće su velike štete. Nepravilnim pologanjem ili korištenjem neadekvatnih materijala i veziva može doći do nepovratnog propadanja kamena. Prije same ugradnje vrlo je bitna kvalitetna priprema kamena, stoga svoje želje i zamisli prepustite u ruke iskusnih i stručnih majstora. Od iznimne je važnosti da se odabere pogodan kamen za određenu namjenu ovisno i preferencijama i zahtjevima.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”